Velkommen til DcH Næstved

En hundeklub lige uden for Næstved hvor der er fokus både på den enkelte hund og fører, men også på sammenholdet, frivilligheden og fællesskabet.


Hvis du ikke allerede er medlem, men ønsker at blive det, så tag et kig under "Bliv medlem" i menuen. Der ligger en guide og dertilhørende trin for trin links til hvad du skal gøre for at blive meldt ind i klubben.


Vi har en række forskellige hold og holdtyper:

Lydighed:Vi har en række forskellige lydigheds- og konkurrencehold.
  • Generelle lydighedshold
  • Lydighed, C-B klasse
  • Lydighed, konkurrencehold, C-B-A klasse
Agility:Der er 4 agility hold der spænder fra de helt nye hunde der aldrig har set en agility forhindring før, og op til de garvede konkurrencehunde:
  • Puslingeholdet - For helt unge og/eller nye hunde
  • Begynderholdet
  • Let øvet
  • Øvet
Familie:Der er også et par hold som i daglig tale bliver kaldt for "familiehundehold".
Deri ligger det at træningen ikke nødvendigvis følger de rammer der ligger konkurrenceprogrammerne, samt at det tit er en blanding af flere forskellige typer træning, så som: lydighedstræning, rally, tricks og agility.
Det betyder ikke at hunden ikke skal lære at "lydig" eller at træningen er dårligere end på et andet hold - Det er blot en anden form for træning og samvær med hunden, hvor konkurrence ikke er et af målene.
Nosework:


Rally:

Hvalpekursus hold:


Alle vores hold kan også findes i holdoversigten, der også ligger i menuen. 


Har du behov for at komme i kontakt med enten bestyrelsen eller andre fra DcH Næstved, kan du finde mere på vores kontaktside.

 

Som medlem af DcH Næstved kan du via Facebook melde dig ind i facebook-gruppen DCH Næstved, hvor der bliver delt og fortalt om hverdagen i klubben.


- DcH Næstved

Nyheder

Sponsorer